Jaunieji Panevėžio plaukikai dalyvavo Palangos vasaros stovykloje

Rugpjūčio 21-25 dienomis Panevėžio plaukimo klubas „Vandenis“ kartu su Panevėžio „Žemynos“ progimnazijos baseino jaunaisiais plaukikais organizavo Palangos  vasaros  stovyklą. Joje dalyvavo  15 sportininkų, kuriems vadovavo treneriai Aivaras Šaulianskas  ir Aistė  Marapolskienė.
       Stovykla organizuojama Palangoje jau ketvirtus metus. Baltijos jūrinis oras palankiai veikia sportininkų organizmo imuninę sistemą, tai grūdina ir įkvepia plaukikus naujoms pergalėms.
       Šais metais, kaip ir ankstesniais, buvo organizuojamos turiningos veiklos : rytinė mankšta, krosas miesto parku iki jūros, plaukimo treniruotės Palangos baseine, sportinės rungtys bei laisvalaikis prie Baltijos. Organizuotas 28 km žygis dviračiais Šventosios link.
        Aplankytas Klaipėdos senamiestis , išbandytos jėgos „Scala Dream” sporto klube (vieninintelis laipiojimo uolomis sporto klubas Lietuvoje). Klubas organizuoja mokamąsias, pažintines treniruotes , supažindina su laipiojimo uolomis sporto ypatumais ir saugos taisyklėmis.
       Tokios stovyklos prasmingos ir reikalingos, nes jų metu sportininkai pasisemia gerų įspūdžių ir emocijų, smagiai praleidžia laiką ir darbingai nusiteikia naujo  sezono pradžiai.

 

Panevėžio  plaukimo klubo „Vandenis“ pirmininkas Aivaras  Šaulianskas

Kategorijos: