7a klasės mokiniai vyko į ROMANTIC Via Unica

Balandžio 25 d. 7a klasės mokiniai vyko į ROMANTIC Via Unica, UAB. Šios profesinio veiklinimo išvykos tikslas – susipažinti su viešbučio veikla, sužinoti, kokių profesijų žmonės dirba, kokios reikalingos kompetencijos. Atvykusius mus sutiko pardavimų/rezervacijų vadovė Monika Čypaitė. Ji papasakojo įdomią šio pastato istoriją, nes iki 1992 m. tai buvo malūnas ir tik nuo 2002 m. – viešbutis, supažindino su viešbučio struktūra.ROMANTIC Via Unica – ne tik viešbutis, tačiau ir vienintelis visame Pabaltijyje Etno SPA, ir restoranas, ir treniruoklių salė su baseinu, ir konferencijų salės. Mokiniai turėjo galimybę pasivaikščioti akmenėlių takais, sušilti pirtyje, pabandyti atspėti , kuo užpildyti čiužiniai.

Susitikimo pabaigoje laukė staigmena – loterija. Prizas – apsilankymas baseine 2 asmenims. Kadangi dvi merginos pateikė daugiausiai teisingų atsakymų, burtų keliu prizas atiteko Vakarei.

Dėkojame gerb. Monikai už galimybę susipažinti su išskirtiniu Panevėžio objektu, naudingą informaciją, nuoširdų priėmimą ir malonų bendravimą.

Karjeros specialistė Laimutė Stanevičienė

Kategorijos: