Vaikų žiemos plaukimo varžybos

Sausio mėnesio 26 dieną „Žemynos” progimnazijos baseine vyko vaikų žiemos plaukimo varžybos, kuriose savo jėgas išmėgino devyniasdešimt aštuoni jaunieji Panevėžio miesto plaukikai. Varžybų dalyvius, tėvelius ir svečius pasveikimo „Žemynos” progimnazijos direktorius Vidmantas Vilutis. Jis dalyviams palinkėjo sekmės, kantrybės ir gerų rezultatų. Vaikai rungtyniavo dviejose amžiaus grupėse: 2012-2013 metų gimimo ir 2014 ir jaunesnių metų gimimo grupėse. Plaukikai plaukė 50 metrų peteliške, 50 metrų nugara, 100 metrų krūtine, 50 metrų laisvu stiliumi, 100 metrų nugara, 50 metrų krūtine ir 100 metrų laisvu stiliumi. Varžybų rezultatai: 50 m peteliške: 1 vieta – Greta Marapolskaitė, Juta Mikitavičiūtė, Džiugas Verkulevičius ir Titas Simonavičius, 2 vieta – Mėta Aleliūnaitė, Markas Jakutis ir Matias Etxezarreta, 3 vieta – Ainė Šarachovaitė, Esteban Etxezarreta ir Orestas Petrėnas. 50 m nugara: 1 vieta – Goda Stankutė ir Herkus Debeikis, 2 vieta – Patricija Bausytė ir Domas Bieliauskas, 3 vieta – Gerda Tiškutė ir Titas Juška. 100 m krūtine: 1 vieta – Ainė Šarachovaitė ir Arnas Jurša, 2 vieta – Greta Marapolskaitė ir Gustas Turulis, 3 vieta – Gustė Reikaitė. 50 m laisvu stiliumi: 1 vieta – Liepa Daunoraitė, Patricija Bausytė, Julius Stasiūnaitis ir Matias Etxezarreta, 2 vieta – Gustė Glemžaitė, Juta Mikitavičiūtė, Martynas Mikalauskas ir Titas Juška, 3 vieta – Tėja Misevičiūtė, Elija Butėnaitė, Danas Vilčinskas ir Mangirdas Stanikūnas. 100 m nugara: 1 vieta – Martynas Mikalauskas, 2 vieta – Armandas Markevičius, 3 vieta – Danas Vilčinskas. 50 m krūtine: 1 vieta – Goda Stankutė, Gustė Glemžaitė, Esteban Etxezarreta ir Kasparas Čepkauskas, 2 vieta – Elija Butėnaitė, Uliana Armokas, Gustas Turulis ir Domantas Zaborskis, 3 vieta – Gerda Tiškutė, Artonas Gelumbauskas ir Herkus Debeikis. 100 m laisvu stiliumi: 1 vieta – Urtė Abraškevičiūtė, Arnas Jurša, Titas Simonavičius, 2 vieta – Gustė Reikaitė, Markas Jakutis, Mangirdas Stanikūnas, 3 vieta – Adriana Narbutaitė, Džiugas Verkulevičius ir Kasparas Čepkauskas.
Visi jaunieji plaukikai pagerino savo asmeninius rezultatus ir buvo apdovanoti diplomais ir plaukimo kepurėlėmis. Prizais ir atminimo dovanėlėmis buvo apdovanoti geriausi 2023 metų jaunieji plaukikai:
2012 metų gimimo – Urtė Abraškevičiūtė ir Arnas Jurša,
2013 metų gimimo – Mėta Aleliūnaitė ir Hatoldas-Juozas Ališauskas,
2014 metų gimimo – Juta Mikitavičiūtė ir Titas Simonavičius.
Jaunuosius plaukikus varžyboms ruošė Guoda Jonelytė Lukošienė, Aistė Marapokskienė, Jūratė Klimavičienė, Aivaras Šaulianskas, Justina Steponaitienė ir Zita Kralikaitė.

Kategorijos: