Miela progimnazijos bendruomene,

        Nuoširdžiai dėkoju visiems, paskyrusiems 1,2 procentus nuo sumokėto gyventojų pajamų mokesčio už 2020 metus (surinkta 5398,68 Eur), kurie buvo panaudoti vaikų ugdymo kokybei gerinti. Iš šių pinigų mokytojai turi galimybę kopijuotis padalomąją medžiagą, skirtą mokiniams. Nupirkta: pojūčių-sensorinio kambario įranga (bus įrengtas šiais metais), planšetės ir kompiuteriai, kurie naudojami hibridiniam, nuotoliniam ugdymui, didelių gabaritų šachmatai edukaciniam žaidimui.

    Kviečiu ir šiais metais visus nelikti abejingais ir prisidėti prie mūsų mokyklos ugdomosios veiklos gerinimo, mokymosi aplinkos modernizavimo ir nuoširdžiai prašau skirti mokyklai savo pajamų mokesčio dalį už 2021 metus. Turime gražią idėją už surinktus pinigus įrengti bent dvi naujas lauko klases dengtu kupolu.

    Nuo 2022-01-01 iki 2022-05-01 skirti pajamų mokesčio dalį už 2021 m. ir vėlesnius metus galima tik elektroniniu būdu per VMI elektroninio deklaravimo sistemą EDS (prisijungti per savo elektroninę bankininkystę, elektroniniu parašu, VMI priemonėmis).

    Informacija pildymui:

    Forma FR0512 formos (5 versija), Panevėžio „Žemynos“ progimnazija,
gavėjo kodas – 190423150, adresas – Ramygalos g. 99, Panevėžys.
Dėl pagalbos pildant formą, kreipkitės į raštinės darbuotojas.


Nuoširdžiai dėkoju.

Direktorius                                                             Vidmantas Vilutis

 

 

Categories: Naujienos